Üks sõber

Mul on üks sõber, kes tundub kuidagi… müstiline. Kõrvaltvaates tundub, et Elu töötab tema jaoks, sest ta usaldab Teda. Ta ei karda küsida abi või olla avameelne, sest kuhu me inimestena jõuaksime, tundes süütunnet ja häbi isegi tillukeste, samas nii suurte “asjade”, nagu abikäe palumise üle. Kui mõtlen Eesti peale, tuleb koduigatsus just tema talu ning selles oleva energia järele. Kui ma mõtlen, kuidas tal läheb, ei lähe kaua, kuni temalt saabub e-mail. Me ei suhtle tihti kuid me tundume olevat üsnagi samal lainel. Loodan, et iga inimese elus oleks vähemalt üks seesama müstiline tegelane, kes ilmub küll inimvormis ja võitleb samasuguste materiaalsete probleemidega nagu me kõik, kuid saab alati kõigega hakkama ja ei kaota lootust ja jagab sedasama energiat teistelegi, kes vähegi tõeliselt kuulata oskavad. Ma olen tänulik, et mu elus on imelised inimesed, kes teavad, mida nad tahavad ja oskavad selle nimel vaeva näha. 

Namaste

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.