Esimene päev Toowoombas

Lisan niikaua pilte, kuni mul on reaalset aega kirjutada, tegemist on ikka omajagu. Anyway olen hetkel Toowoombas, mis on imeilus linnake, siiamaani kõige lemmikum. Meil toimuvad siin trainingud oma GrainCorpi töö jaoks. Sain teada, et olen sample standis, ehk siis võtan sissetulevatelt viljaveokitelt proove, määran viljakvaliteedi ning välistan/tuvastan kõik ebakvaliteedi ning putukad/seemned viljast. Treeningutel on tunne, nagu viibiks uuesti koolis, ajutrenn on nii rets. Lisan allapoole paar asja ka, mida me reaalselt tegema peame paberitööna (või siis sama arvutites). Lisaks laborimasinatega majandamine.Kirjutan kindlasti pikemalt, kui oktoobripaiku reaalne töö hakkab. Siiamaani on trainingitel päris palju eestlasi olnud.

Defektide otsimine viljast

Seemned 😀

J.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.